• 0 producten
Winkelwagen
Inloggen


Een project onder de aandacht: Project Gits in België


Sinds enkele maanden draait onderstaand project in het Belgische Gits. Een gloednieuwe stal voor 1500 geiten die in samenwerking met een dealer is ingericht met diverse Suevia producten. Neem hieronder een kijkje in deze stal! 

  

  

Er is gekozen voor drinkbak model 12 P zodat meerdere geiten uit één drinkbak kunnen drinken. De drinkbakken zijn aangesloten op een circulatie systeem. Direct na het melken kunnen de geiten drinken uit 2 lengte drinkbakken model 6155 zodat de drink capaciteit verhoogd wordt.

  

In dit project is elke “pot” uitgerust met twee Suevia Twister borstels. De borstels zorgen voor afleiding en zijn zeer effectief voor de verzorging van de vacht. De stal is voorzien van een 5000 liter buffertank met een wettelijk verplichte AB onderbreking. Het koelwater wordt opgevangen en door middel van de frequent geregelde pompset (model MK 5.5) verpompt naar de drinkbakken. 

  

Tevens is de melkstal voorzien van een automatisch oprolbare slanghaspel om de wachtruimte en de apparatuur schoon te spuiten. De jonge geiten afdeling is voorzien van voerbakken en hooiruiven van Suevia. Uiteraard drinken deze toekomstige productie dieren uit een hygiënische Suevia drinkbak.