• 0 producten
Winkelwagen
Inloggen

Suevia

Wij zijn expert op het gebied van drinkwater en (solar-) drinksystemen in de veehouderij en zijn al jaren een begrip in de agrarische sector. Naast ons complete assortiment hoogwaardige drinksystemen met innovatieve ventieltechniek en toebehoren, hebben wij ons assortiment uitgebreid met o.a. breektanks, pompen, appendages voor leidingsystemen, Solar systemen en water-opslagtanks. Omdat ze een steeds prominentere rol spelen binnen ons productgamma, verdienen ze nu ook een eigen naam: GiWell. We zijn er van overtuigd dat we hiermee alles in huis hebben voor een perfecte drinkwatervoorziening. De basis voor gezonde dieren. Echter gaan we niet alleen voor kwaliteit van onze drinksystemen, maar ook voor de kwaliteit van het drinkwater. Met persoonlijke aandacht, service en advies op maat denken wij mee met onze dealers en zijn we altijd op zoek naar oplossingen en nieuwe (solar-) technieken. Onze missie: Kwalitatief goed drinkwater voor ieder dier in de veehouderij, zowel in de stal, als in de wei.

Drinksystemen voor de veehouderij

Suevia hecht veel waarde aan de betrouwbare werking van haar drinkbakken. Suevia bouwt op een robuuste,langwerkende ventieltechniek, die in haar eigen draaimachinefabriek ontwikkeld is. Zo worden dieren dankzij de vuil afwerende vorm van de kwaliteitsdrinkbakken en dankzij de bijzondere toegankelijkheid en ideale plaatsing van de staafventielen in de drinkbakken optimaal van fris en schoon drinkwater voorzien. Ook het spelen met water wordt op deze manier tegengegaan en hiermee wordt de waterverspilling tot een minimum beperkt. De RVS drinkbakken, leverbaar in verschillende uitvoeringen en lengtes, worden op de modernste machines gefabriceerd. Ook de kunststof producten, zoals weidedrinkbakken en kalveriglo’s komen uit eigen productie en maken het assortiment compleet.

Optimale drinkwatervoorziening

Bij Suevia vindt u een compleet assortiment aan drinkbakken en toebehoren voor dieren in ieder levensjaar. Ook haar producten voor de veehouderij genieten wereldwijde bekendheid. Water is ons belangrijkste levensmiddel.Gezond drinkwater zou ook voor ieder dier steeds in voldoende mate beschikbaar moeten zijn. De Suevia drinktechniek is op een ideale en gelijktijdig spaarzame omgang met water afgestemd. Een optimale waterverzorging is de basis voor gezonde dieren en daarmee onmisbaar voor het succes van uw bedrijf. Suevia zorgt voor de voorwaarden van een succesvolle bedrijfsvoering!

Advies op maat

Heeft u, als dealer, een nieuwbouw of renovatie project en wilt u daarbij advies in bijvoorbeeld de ideale positionering van de drinkbakken, de juiste aansluitmaterialen en diameters en het technisch goed aansluiten van de drinkwatervoorziening? Heeft u vragen over het krijgen van de juiste waterdruk en hoe u deze constant houdt? Of wenst u advies in het vorstvrij houden van de drinksystemen en het plaatsen van een geschikte breektank zodat uw klant voldoet aan de huidige wet- en regelgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Kenniscentrum voor water in de agrarische sector

Begin 2018 openden wij, met gepaste trots, ons “Kenniscentrum voor water in de agrarische sector”. Met enorme passie delen wij onze kennis met onze dealers, studieclubs, watermaatschappijen en agrarische scholen. En dat in ons eigen kenniscentrum voor water in de agrarische sector. Kennis is macht, kennis delen is kracht! Samen komen we verder, want investeren in goed drinkwater rendeert snel. Dus bent u op zoek naar een themabijeenkomst voor uzelf, uw klanten en/of studieclub? En wilt u meer weten over het belang van goed drinkwater? Wilt u tips en advies in het technisch goed aansluiten van de waterleiding? Kom dan langs, in Eersel!

Waar zijn Suevia drinkbakken te koop?

Suevia BN bv. heeft Suevia dealers in België (Vlaanderen) en Nederland. Suevia dealers zijn voornamelijk stalinrichtingsbedrijven, installatiebedrijven en agrarische toeleveranciers.

Wilt u dealer worden van Suevia Drinksystemen?

Suevia producten worden geleverd via een selectief dealer netwerk welke wij ondersteunen met kennis, service en een vlotte levering.

Suevia is partner voor:
Stalinrichtingsbedrijven
Installatiebedrijven
Agrarische toeleveranciers
Industrie
Dierentuinen
Veeteelt

Wilt u ook dealer worden van onze betrouwbare producten? Neem dan contact met ons op!

Team Suevia BN

Theo van der Aalst

+31 (0)6 53 73 29 88

theo@suevia.nl 
Eigenaar

Saskia van der Aalst

+31 (0)497 51 5586

info@suevia.nl
Eigenaresse

Rick Straalman

+31 (0)6 53 87 36 37

rick@suevia.nl
Adviseur 

Harm van de Ven
Logistiek  


Kris van Hoof

Verkoop binnendienst

Daniëlle van Dommelen
Marketing & Communicatie

Robert Schoone
Technische dienst  
Ruby
Hoofd beveiliging