• 0 producten
Winkelwagen
Inloggen

Overzicht Suevia product- & instructievideo's

Hierbij vindt u het overzicht van onze instructie- & productvideo's.

Suevia Solar weidedrinksystemen met oppervlakte pomp

Met onze (mobiele) Solar weidedrinkbakken is het mogelijk om met zonne-energie water op te pompen en dit te verstrekken aan uw dieren. Theo laat in deze video onze verplaatsbare Suevia Solar weidedrinkbakken met oppervlakte pomp zien.

Suevia weidepompen met toebehoren

In deze video vertelt Theo meer over onze Suevia weidepompen en laat hij de nieuwe toehoren zien: Stabilisatie set & drijfbal set.

Suevia weidedrinksystemen

In deze video laat Theo u ons assortiment Suevia weidedrinkbakken zien.

Overzicht GiWell Solar systemen

Met een GiWell Suevia Solar weidedrinkbak pomp je water op met zonne-energie welke u direct kunt verstrekken aan uw vee. Theo vertelt u meer over onze verschillende Solar systemen voor in de weide.

GiWell Solar basissets

De GiWell basissets op zonne-energie zijn geschikt voor oa. het vullen van weidedrinkbakken. De sets zijn geschikt voor bron of oppervlakte water.

Suevia vlotters 671 vs. 800

Theo laat het verschil zien tussen Suevia vlotter 671 en vlotter 800. Beide geschikt voor al onze Suevia WT weidedrinkbakken.

Verstellen pomphendel Suevia weidepomp

Door het verstellen van de stand van de pomphendel is er aanzienlijk minder kracht nodig om de pomp te bedienen. Theo laat zien hoe je dit eenvoudig verstelt.

Suevia weidepompen

De Suevia weidepompen hebben een verstelbaar mechanisme waardoor de pomphendel gemakkelijk versteld kan worden. In deze video vertelt Theo u meer over onze nieuwe weidepompen.

GiWell water windmolen

Met de GiWell water windmolen pompt u met windkracht water op uit bronnen en sloten. Daardoor is het een ideaal systeem om uw dieren te voorzien van vers en schoon drinkwater. Deze water windmolen draait al vanaf een lage windsnelheid van 3 meter/seconde.

Suevia ventiel demonteren (schoonmaken)

Als het ventiel blijft doorlopen zit er vaak vuil in het ventiel. Als er een nieuwe leiding wordt aangesloten kan er wat vuil zich verzamelen in de nippel. In dit filmpje laten we zien hoe u het ventiel demonteert zodat u het ventiel schoon kunt maken.

Suevia Easycleaner koeborstel

De compacte koeborstel Easycleaner van Suevia is geschikt voor kleinere ruimtes door het compacte ontwerp en zorgt voor optimaal koecomfort.

GiWell drenchpomp compleet

Met deze professionele en makkelijk bruikbare en complete drencher is het mogelijk om alleen een koe te drenchen.

GiWell drenchpomp borstmodel

Snel, eenvoudig en alleen een koe drenchen met het borstmodel van de GiWell drenchpomp.

Suevia Twister geitenborstel

De Suevia Twister geitenborstel is speciaal ontwikkeld voor het dierwelzijn en comfort van uw dieren en is te plaatsen in elke situatie. De Twister veeborstel is geschikt voor alle soorten vee.

Suevia Twister koeborstel

De Suevia Twister koeborstel is speciaal ontwikkeld voor het dierwelzijn en comfort van uw dieren en is te plaatsen in elke situatie. De Twister koeborstel is geschikt voor alle soorten vee.