• 0 producten
Winkelwagen
Inloggen

Nieuwe compacte koeborstel: Suevia Easycleaner

Suevia breidt haar assortiment koeborstels uit met de nieuwe compacte Suevia Easycleaner. De nieuwe koeborstel zorgt voor meer comfort en optimale hygiëne in de stal. Koeien reinigen zichzelf en ontdoen zich van vuil door te schuren. Door het borstelen wordt tevens de bloedsomloop van de koeien gestimuleerd. En een goede bloedsomloop draagt bij aan een hogere melkgift.

Belangrijkste kenmerken van de Easycleaner:
  • Gelijkmatige massage door grote en roterende borstel
  • Draairichting borstel wisselt bij elke inschakeling
  • Geschikt voor kleinere ruimtes door het compacte ontwerp
  • Voorzien van blokkeerbeveiliging
  • Duurzame en onderhoudsvrije aandrijving

Optimaal koecomfort
De koeborstel Easycleaner schakelt automatisch in bij aanraking door de koe. En draait ca. 2 minuten. De draairichting wisselt bij elke inschakeling, waardoor de borstel langer mee gaat. Het grote borsteloppervlakte en roterende borstelbeweging zorgen voor een gelijkmatige massage van de kop, de rug en grote delen van de flanken. Bij een verhoogde weerstand, bijv. door opgedraaide staart, stopt de borstel automatisch en wisselt dan van draairichting. De nieuwe koeborstel Easycleaner van Suevia biedt optimaal koecomfort.

Geschikt voor alle koeien
Door de schuine ophanging is hoogteverstelling niet noodzakelijk. Daardoor is de Easycleaner koeborstel geschikt voor alle koeien. De koeborstel is eenvoudig te monteren aan de wand, spant of paal.

 Bekijk hier de Easycleaner in de praktijk (video) of klik hier voor meer informatie