Onderdeel kapot van uw Suevia drinkbak of Suevia rondpompsysteem


Tijdens de vorst kan het gebeuren dat er een onderdeel van uw drinkbak kapot, of er uit, vriest. Dit onderdeel wenst u natuurlijk zo snel mogelijk te vervangen, daarom leveren wij de drinkbak onderdelen direct uit voorraad. Hieronder vindt u een overzicht van de meest bestelde onderdelen tijdens de vorstperiode: 

Ventieldrinkbakken
De Suevia drinkbakken met staafventiel hebben een kunststof afsluitstop en kunststof regelschroef. Er is gekozen voor dit materiaal omdat kunststof, bij vorst, er uit kan vriezen. U denkt misschien, waarom wilt u dat dit er met de vorst uitvriest? Juist omdat hierdoor verdere vorstschade aan het ventiel wordt voorkomen en hiermee uw Suevia drinkbak met weinig kosten weer als nieuw is!

Geschikt voor de Suevia ventieldrinkbakken model 12P, 16P, 18P, 19R, 25R, 46, 60, 115 met ½” aansluiting. 

Geschikt voor de Suevia ventieldrinkbakken model 12P, 16P, 18P, 19R, 25R, 46, 60, 115 met 3/4” aansluiting.

Geschikt voor alle Suevia drinkbakken staafventielen met stelschroef. 

Bent u opzoek naar een ander onderdeel? Klik hier voor meer Suevia onderdelen. Wij leveren de onderdelen direct uit voorraad. Daarnaast leveren wij ook Brouwers onderdelen. Ook direct uit voorraad. Klik hier voor de Brouwers drinkbak onderdelen. 

Rondpompsystemen
Niets is zo vervelend als een rondpompsysteem dat niet (goed) werkt tijdens de vorst. Vaak is het mogelijk om uw rondpompsysteem weer te laten werken door het vervangen van onderdelen. Het is vaak niet nodig om een volledig nieuwe warm watercirculatie-unit aan te schaffen. 

Verwarmingselement 220V/3KW tbv. warm watercirculatie-unit model 303. Uitgevoerd met blauwe stekker. 

Verwarmingselement 380V/3KW tbv. warm watercirculatie-unit model 300. Uitgevoerd met rode stekker en ingebouwde thermostaat.

102.1227 Verwarmingselement 312, 400V/3KW 
Verwarmingselement 400V/3KW tbv. warm watercirculatie-unit model 311 & 312. Uitgevoerd met rode stekker.

Pomp is geschikt voor de warm watercirculatie-units model 300, 303 & 317

Pomp is geschikt voor de warm watercirculatie-units model 311 & 312

Bent u opzoek naar een ander onderdeel voor uw Suevia rondpompsysteem? Klik hier voor meer onderdelen tbv. Suevia warm watercirculatie-unit.