• 0 producten
Winkelwagen
Inloggen

Onderdeel kapot van uw Suevia drinkbak of Suevia rondpompsysteem

Tijdens de vorst kan het gebeuren dat er een onderdeel van uw drinkbak kapot, of er uit, vriest. Dit onderdeel wenst u natuurlijk zo snel mogelijk te vervangen, daarom leveren wij de drinkbak onderdelen direct uit voorraad. 

Ventieldrinkbakken
De Suevia drinkbakken met staafventiel hebben een kunststof afsluitstop en kunststof regelschroef. Er is gekozen voor dit materiaal omdat kunststof, bij vorst, er uit kan vriezen. U denkt misschien, waarom wilt u dat dit er met de vorst uitvriest? Juist omdat hierdoor verdere vorstschade aan het ventiel wordt voorkomen en hiermee uw Suevia drinkbak met weinig kosten weer als nieuw is!

Blijf het ventiel lopen? Vaak zit er vuil in het ventiel. In dit filmpje laten we zien hoe u het ventiel demonteert om het ventiel schoon te kunnen maken. 


Rondpompsystemen
Niets is zo vervelend als een rondpompsysteem dat niet (goed) werkt tijdens de vorst. Vaak is het mogelijk om uw rondpompsysteem weer te laten werken door het vervangen van onderdelen. Het is vaak niet nodig om een volledig nieuwe warm watercirculatie-unit aan te schaffen.


Klik hier voor een overzicht van de meest bestelde onderdelen tijdens de vorstperiode.


Gebruiksaanwijzingen Suevia rondpompsystemen en thermokabels

Deze Nederlandstalige gebruiksaanwijzingen zijn een vrije vertaling. Evenals deze Nederlandse vertaling, kunt u ook de uitgebreide Duitstalige (Engelse, Franse en Russische) gebruiksaanwijzingen vinden onder downloads in de menubalk en/of bij de betreffende productpagina onder het tabje downloads.